Glencairn Whiskyglas 18 cl

Glencairn Whiskyglas
Glencairn Whiskyglas

Ett underbart designat whiskyprovarglas från Glencairn Crystal. Dricker du whisky och vill få ut mer av smak och doft, då är detta det självklara glaset att använda. Detta är ett utmärkt whiskyprovningsglas. Har utsetts till det officiella whiskyglaset och har fått ”the Queens Award for Innovation” i Storbritannien.

Glaset har en avsmalnande topp som tillåter lättsamt smuttande och optimal ”nosing”, och en vid botten för en maximal färgupplevelse. Den tunga foten ger en bekväm passform, både för whiskyprovning och drickning.

Tillverkare: Glencairn Crystal

Länk till Glencairn whiskyglas på dryckesglas.se

Kundbetyg på www.dryckesglas.se
Antal betyg: 29
Medelbetyg: 5

Högsta betyg!! (2011-01-06)
Glencairnglaset är glaset ni ska dricka ur om ni älskar och uppskattar en single malt. Har sedan några år tillbaka druckit mina whisky ur dessa Glencairn glas. Mitt andra 6-pack Glencairnglas ska jag ge till svärfar som förtjänar det bästa.
*Bästa pris på nätet.
*Snabb leverans.
*Riktigt bra hemsida.
*((((REKOMMENDERAS))))
Bästa glaset!!! (2011-01-05)
Min sambo fick dem i present för några år sedan. Väldigt uppskattad av alla, mycket fina och goda att dricka ur. Nu köpte vi likadana till hans bror som också älskar whisky. Super snabb leverans, var rädd de inte skulle hinna komma före jul men inga problem. Väl packde var de också. Kanon helt enkelt!!!!
Läs alla betyg